PATIO 20+12 m2

PROJECTOMSCHRIJVING

Transformatie van betegelde fietsenstalling achter voormalig schoolgebouw tot 'zonnige' patio....
Deze schaduwrijke kleine patio is één van de particuliere tuinen die ik bij 'De Schrijver' heb mogen ontwerpen. Claudia en Frank wilden 'een zuidelijke sfeer' en zijn erg tevreden met het resultaat. "Ook op sombere dagen schijnt hier de zon!"
Omdat er in de aangrenzende tuin een notenboom staat heb ik Juglone tolerante beplanting toegepast. Voor de oude school-kastdeuren was gelukkig nog geen bestemming gevonden, of ik daar iets mee kon? Ze vormen nu een ideale erfafscheiding.

De foto's heb ik even snel gemaakt in de regen tijdens de feestelijke opening van 'De Schrijver' 8-9-2017.

Ontwerp: Iverna Zaalberg - Natuur bij Huis
Aanleg: Rene Pasman - De Mildert Tuinen 03-2017
Locatie: 'De Schrijver' Eindhoven

Voor het vormgeven van een leefbaar stukje NATUUR BIJ HUIS