OVER NATUUR BIJ HUIS

Heb je hulp nodig bij de inrichting van een tuin of andere buitenruimte? Zoek je een hovenier, tuinontwerper of tuinarchitect? Bekijk het portfolio van NATUUR BIJ HUIS met voorbeelden van gerealiseerde projecten van NATUUR BIJ HUIS of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

NATUUR BIJ HUIS is het ontwerpbureau van tuinontwerper Iverna Zaalberg. Vanuit de overtuiging dat groen gelukkig maakt en goed is voor onze gezondheid ontwerpt Iverna particuliere– en bedrijfstuinen waarin natuurbeleving een belangrijke rol speelt. Iverna ziet de tuin niet als verlenging van de bebouwing maar zij laat de natuur juist toe in de tuin. Functies krijgen een logische plek en bestrating wordt bij voorkeur beperkt tot het noodzakelijke zodat er zoveel mogelijk ruimte blijft voor NATUUR BIJ HUIS.

Iverna ziet er op toe dat het ontwerp wordt uitgevoerd zoals het bedoeld is. Zij zal hoveniers aanbevelen waarbij offertes kunnen worden aangevraagd. Heb je zelf een hovenier op het oog, dan staat Iverna altijd open voor een nieuwe samenwerking. Samen creëren we een leefbaar stukje NATUUR BIJ HUIS.

NATUUR BIJ HUIS, hét adres voor tuinontwerp, diversiteit aan beplanting en tuinaanleg gevestigd in Midden Limburg.