DAKTERRAS inrichting op hoog niveau!

De maximaal mogelijke dakbelasting is bepalend voor de inrichting van een dakterras. Schakel daarom altijd een specialist in voordat je je dak gaat inrichten. Wil je weten wat de mogelijkheden op jouw dak zijn? Neem contact op.

Dakterras inrichting op hoog niveau!

Dit dakterras in Eindhoven is ingericht met diverse elementen. De serie bestaat uit plantenbakken, houtopslag en kunstplateau. Deze meubels heb ik begin 2017 ontworpen. Het spant van de woning is van verzinkt staal. Daarom heb ik het onderstel van de verrijdbare elementen en de pergola in hetzelfde materiaal uitgevoerd. Hierdoor ontstaat een mooi, uitgebalanceerd geheel. De pergola is ook geschikt voor de bevestiging van een zonnezeil. De opbouw van de elementen en de vlonder zijn gerealiseerd van zeer duurzaam hardhout, Cumaru.

De opdrachtgevers zijn erg tevreden over het resultaat. “Bijzonder wat zo’n terras met pergola met ons gevoel doet. De grote kwaliteit van ontwerp en materiaal spelen daarbij een grote rol. Evenals de super secure uitvoering door Jonkers daktuinen.” 

Bekijk ook de andere projecten die ik voor CPO De Schrijver in Eindhoven heb ontworpen.

De hufterproof voortuin

De gezamenlijke voortuin

De dak-binnentuin

PROJECTOMSCHRIJVING

Ontwerp: Natuur bij huis maart 2017
Aanleg: Jonkers daktuinen april 2018
Locatie: Eindhoven

TUINONTWERP ... BEPLANTINGSPLAN ... TUINAANLEG

hét adres voor het vormgeven van een leefbaar stukje NATUUR BIJ HUIS | info@natuurbijhuis.nl | 06 13 97 08 63