KLEINE VOORTUIN

 

Transformatie van fietsenberging op voormalig schoolplein naar particuliere voortuin bij CPO project ‘De Schrijver’ in Eindhoven. 

Deze voortuin grenst aan een voormalig schoolplein, hier stond ooit een fietsenstalling. Het schoolplein is omgetoverd tot een gezamenlijke tuin waarvoor ik ook het tuinontwerp mocht maken. Qua vormgeving en materialiseren sluit deze tuin naadloos aan op de naastgelegen gezamenlijke tuin. Veel materialen zoals de stoeptegels en banken zijn hergebruikt. Bekijk ook de gezamenlijke tuin, klik hier.

PROJECTOMSCHRIJVING

Ontwerp: Iverna Zaalberg - Natuur bij huis
Aanleg: Renee Pasman - De Mildert Tuinen 02-2017
Locatie: De Schrijver Eindhoven

TUINONTWERP ... BEPLANTINGSPLAN ... TUINAANLEG

hét adres voor het vormgeven van een leefbaar stukje NATUUR BIJ HUIS | info@natuurbijhuis.nl | 06 13 97 08 63