Hét adres voor het vormgeven van een leefbaar stukje NATUUR BIJ HUIS | info@natuurbijhuis.nl | 06 13 97 08 63BEKIJK PORTFOLIO

Dit dakterras in Eindhoven is ingericht met diverse verplaatsbare elementen. De door Natuur bij huis ontworpen serie bestaat uit plantenbakken, houtopslag en een kunstplateau. Het spant van de woning is van verzinkt staal. Daarom is het onderstel van de verrijdbare elementen in hetzelfde materiaal uitgevoerd. Hierdoor ontstaat een mooi, uitgebalanceerd geheel. De pergola is geschikt voor de bevestiging van een schaduwdoek. De opbouw van de elementen en de vlonder zijn gerealiseerd van zeer duurzaam hardhout, Cumaru. De combinatie staal en hout doet warm en modern aan.

De opdrachtgevers zijn erg tevreden over het resultaat van deze dakterras inrichting. “Bijzonder wat zo’n terras met pergola met ons gevoel doet. De grote kwaliteit van ontwerp en materiaal spelen daarbij een grote rol. Evenals de super secure uitvoering door Jonkers daktuinen.”

De maximaal mogelijke dakbelasting is bepalend voor de dakterras inrichting. Schakel daarom altijd een specialist in voordat je je dak gaat inrichten. Wil je weten wat de mogelijkheden op jouw dak zijn? Neem contact op.

Bekijk ook de andere projecten die ik voor CPO De Schrijver (MAG architecten) in Eindhoven heb ontworpen.

De hufterproof voortuin

De gezamenlijke voortuin

De dak-binnentuin

TUINONTWERP . BEPLANTINGSPLAN . TUINAANLEG

hét adres voor het vormgeven van een leefbaar stukje NATUUR BIJ HUIS | info@natuurbijhuis.nl | 06 13 97 08 63