Hét adres voor het vormgeven van een leefbaar stukje NATUUR BIJ HUIS | info@natuurbijhuis.nl | 06 13 97 08 63BEKIJK PORTFOLIO

 

 

De inventarisatie vormt het uitgangspunt voor het ontwerpproces. Je levensstijl komt uitgebreid aan de orde om te bepalen welke sfeer we in de tuin willen creëren. Hoe wil je je voelen in de tuin en wat wil je daar kunnen doen? Openhartigheid zal terug te zien zijn in het eindresultaat!

OFFERTE

Op basis van het kennismakingsgesprek ontvang je een offerte voor de ontwerpkosten. Na akkoord begint het eigenlijke ontwerpproces. Als je de maten van het perceel aanlevert kan ik direct aan de slag. 

VORMGEVEN

Vervolgens ga ik op zoek naar de juiste vorm. Een zorgvuldig gekozen lijnenspel vormt de basis van elk ontwerp en zorgt voor een optimale beleving van de buitenruimte. Om deze ’beleving’ compleet te maken is een nauwkeurig samengesteld beplantingsplan, passend bij de omstandigheden, onmisbaar.

VAN ONTWERP NAAR REALISATIE

Ontwerpen is een creatief proces, exacte levertijden kan ik daarom niet geven. Afhankelijk van de omvang van de opdracht kunnen we binnen drie à vier weken het schetsontwerp, beplantingssfeer en een voorstel voor de te gebruiken materialen bespreken. Aan de hand van dit tweede gesprek kunnen er eventueel aanpassingen gedaan worden, zo komen wij samen tot een definitief ontwerp. Het verbeelden van mijn ideeën, het schetsen, doe ik altijd met de hand. Vervolgens zet ik de schetsontwerpen om naar een digitale tekening. Ontwerpen kunnen zowel 2D als 3D worden aangeleverd. Een nauwkeurig samengesteld beplantingsplan is mede bepalend voor de uiteindelijke sfeer. 

UITVOERING

Voor de aanleg verwijs ik bij voorkeur naar één van de hoveniersbedrijven waarmee ik goede ervaringen heb. Dan weten we zeker dat het ontwerp wordt uitgevoerd zoals het bedoeld is. Doel is immers dat we samen komen tot een tuin die bij je past! 

CONTACT

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek:

info@natuurbijhuis.nl       of bel    06-13970863 

Klik hier voor ons privacybeleid.

 

Aanleg daktuin Iverna Zaalberg

TUINONTWERP . BEPLANTINGSPLAN . TUINAANLEG

hét adres voor het vormgeven van een leefbaar stukje NATUUR BIJ HUIS | info@natuurbijhuis.nl | 06 13 97 08 63