Hét adres voor het vormgeven van een leefbaar stukje NATUUR BIJ HUIS | info@natuurbijhuis.nl | 06 13 97 08 63BEKIJK PORTFOLIO
  • Slider Image

Na de nodige grondwerkzaamheden begint het erf zijn definitieve vorm te krijgen. Geweldig om mijn eigen tuin gerealiseerd te zien worden! Mijn vorige tuinen heb ik zelf aangelegd maar dit erf vraagt om een andere aanpak. 

Mijn opdrachtgevers weten het al jaren. Ik zie er op toe dat het tuinontwerp wordt uitgevoerd zoals het bedoeld is. Dat is een gezamenlijk belang. Voor de opdrachtgever een droomtuin en voor mij een mooie referentie. En dat moet mijn eigen tuin natuurlijk ook worden! 

120 m2 groenstrookplaten, 40 m2 betonplaten, 10 m2 oude klinkers en 45,5 m2 schitterende gesorteerde kasseien. Je zou het niet zeggen maar de erfverharding is toch echt beperkt tot het noodzakelijke. Zo, liggend langs de weg, lijkt het wel heel erg veel maar het is ook voor een flink erf.

Heb je ook een eigen erf? Weet je niet waar je moet beginnen met de erfaanleg? Laat eerst een tuinontwerp maken. Neem contact op met Natuur bij huis!

Wil je weten hoe het geworden is? Volg NATUUR BIJ HUIS op Instagram of mijn Facebookpagina

BERICHT DELEN

TUINONTWERP . BEPLANTINGSPLAN . TUINAANLEG

hét adres voor het vormgeven van een leefbaar stukje NATUUR BIJ HUIS | info@natuurbijhuis.nl | 06 13 97 08 63