Hét adres voor het vormgeven van een leefbaar stukje NATUUR BIJ HUIS | info@natuurbijhuis.nl | 06 13 97 08 63BEKIJK PORTFOLIO
  • Slider Image
  • Slider Image

15 t/m 19 mei 2019 organiseert KMTP/Groei & Bloei Gardenista_KMTP. Showtuinen vormen een belangrijk onderdeel van dit event. De organisatie, in handen van Wilma Walenberg en Frits Hoogers, neemt daarmee een voorbeeld aan het Londense Chelsea en Bloom in the Park dat jaarlijks in Dublin plaatsvindt. Showmanager van Bloom, Gary Graham was onlangs in Nederland om zijn expertise te delen met de vakjury van de Nederlandse showgardens.
Anders dan in Londen of Dublin kan de aanleg van de tuinen ruim van te voren beginnen. Al in februari kunnen deelnemers bij Kasteel Ophemert terecht. 
Tuinontwerpers, hoveniers en hun sponsors worden uitgenodigd zich aan te melden bij de organisatie.

Vakjury showgardens bekend

De vakjury van de Gardenista showgardens bestaat uit: Andrew Wilson, beroemd van de Chelsea Flower Show en oprichter van het London College of Garden Design, Jacqueline van der Kloet, Marlien van der Linden, Iverna Zaalberg en voorzitter Cor van Gelderen.

Lees de publicatie op Hortipoint, klik hier.

vakjury Gardenista 2019
Iverna Zaalberg

“Liefde voor natuur ontstond In mijn kinderjaren. Het belang van natuurbeleving drong dankzij persoonlijke groei in de loop der jaren meer en meer tot mij door. Een carrière switch kon niet uitblijven. In 2006 maakte ik van mijn passie mijn beroep als tuinontwerper. Mijn bedrijfsnaam NATUUR BIJ HUIS staat voor natuurbeleving bij huis. Vol zelfvertrouwen, niet alleen kritisch op mijzelf maar ook op mijn omgeving, heb ik mede dankzij doorzettingsvermogen en overtuigingskracht intussen een aantal mooie referenties op mijn naam weten te zetten. Onlangs heeft een internationale vakjury één van mijn projecten uitgeroepen als winnaar van de ELCA Trend Award 2018. Ik vind het een eer en beschouw het als een groot compliment dat ik nu zelf jurylid mag zijn.”

Gardenista flyer

BERICHT DELEN

TUINONTWERP . BEPLANTINGSPLAN . TUINAANLEG

hét adres voor het vormgeven van een leefbaar stukje NATUUR BIJ HUIS | info@natuurbijhuis.nl | 06 13 97 08 63