Hét adres voor het vormgeven van een leefbaar stukje NATUUR BIJ HUIS | info@natuurbijhuis.nl | 06 13 97 08 63BEKIJK PORTFOLIO

 

In deze hufterproof voortuin in Eindhoven bloeien Geranium Rozanne en Persicaria er lustig op los. Naar wens van de opdrachtgever is een knusse betonnen zithoek gecreëerd en een afsluitbaar hek geplaatst. Voor ‘veel groen’ was het perceel, dat slechts 160 diep en 8,77 breed is, aanvankelijk aan de kleine kant. Maar gelukkig wilde de gemeente een dooie hoek van het trottoir verkopen. Die 6,4 m2 extra biedt plaats aan een mooie Cornus florida f. ‘rubra’. In de betonnen bak links staat een Acer ‘Deshojo’. Het hekwerk sluit qua materiaal aan bij het hekwerk op bovengelegen balkon. Tijdens de productie is het wat zwaarder uitgevallen dan op tekening maar dat laat de opdrachtgever zo. En dat is prima want dit hekwerk onderschrijft het stoere karakter van deze kleine tuin.

Wil je ook een hufterproof voortuin met een natuurlijke uitstraling? Neem contact op voor NATUUR BIJ HUIS

Bekijk ook de andere door NATUUR BIJ HUIS ontworpen tuinen bij CPO-project De Schrijver in Eindhoven in mijn portfolio: De daktuin, het voormalige schoolplein omgevormd tot gezamenlijke tuin, de aangrenzende voortuin en de patio in zuidelijke sfeer.

PROJECTOMSCHRIJVING

Ontwerp: Iverna Zaalberg - Natuur bij huis 2016
Aanleg: René Pasmam - De Mildert Tuinen. (alles behalve het hekwerk)
Locatie: De Schrijver Eindhoven

TUINONTWERP . BEPLANTINGSPLAN . TUINAANLEG

hét adres voor het vormgeven van een leefbaar stukje NATUUR BIJ HUIS | info@natuurbijhuis.nl | 06 13 97 08 63